Skip to content

VPS

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer, vastgoedbeveiliging en bouwterreinbeveiliging. Wij beveiligen, beheren en onderhouden elk type vastgoed. Daarbij zijn wij innovatief, deskundig en specifiek gericht op de wensen van onze klanten.

We bieden een compleet dienstverleningspakket aan: van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven (anti-kraak), tot aan maatwerk beveiligingsoplossingen. U kunt dan denken aan tijdelijke alarmsystemen voor vastgoedbeveiliging, objectbeveiliging en bouwterreinbeveiliging. Tevens leveren we onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstand, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti, ongedierte- of schimmelbestrijding of reparatiewerkzaamheden als gevolg van vandalisme, weersomstandigheden of waterschade.

We leveren effectieve oplossingen om de leegstandkosten en –risico’s te minimaliseren, te voldoen aan verzekeringsvoorwaarden, de negatieve impact op de leefomgeving te beperken en de waarde van uw onroerend goed te behouden.

VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met VPS

logo VPS Leegstandbeheer
Adres
Dr. Kuyperstraat 9
Plaats
Den Haag
Postcode
2514 BA
Telefoonnummer
088 018 38 00

Producten van VPS

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.