Skip to content

Dirksen Opleidingen

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van technische ICT opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars. Veel van onze docenten zijn werkzaam in het bedrijfsleven of hebben bedrijfservaring.

Dirksen Opleidingen heeft ruim 50 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Bij Dirksen kun je kiezen uit het aanbod van ruim 180 opleidingen en trainingen van zowel mbo- als hbo-niveau. Ter afsluiting kun je een landelijk erkend examen afleggen. Het diploma, certificaat of getuigschrift dat je bij goed resultaat ontvangt, geniet grote waardering in het bedrijfsleven. Uiteraard mag je na het afronden van onze hbo-opleidingen de bachelor of ingenieurstitel (ing.) voeren.

Onze opleidingen worden “in huis” ontwikkeld. Dat doen wij samen met een team van gemotiveerde docenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan je over. Ons lesmateriaal is speciaal ontwikkeld voor afstandsonderwijs. De opleidingen zijn opgezet volgens een vast didactisch principe. Je vindt veel voorbeelden uit de praktijk en bondige samenvattingen. Al ons lesmateriaal is modulair opgebouwd. In de lesstof zijn veel vragen en opdrachten opgenomen. Hierdoor studeer je actief en kun je steeds controleren of je de lesstof voldoende beheerst. Vrijwel elke cursus bevat een eindles. Hiermee kun je testen of je klaar bent voor het examen.

Wij doen er alles aan om je studie tot een succesvol einde te brengen. Wij begeleiden je van het kiezen van de juiste studie tot en met het voorbereiden van je examen.

Alle opleidingen en trainingen kunnen voor bedrijven naar wens worden aangepast. Of het nu gaat om het aantal cursisten, de cursusinhoud, de locatie of de prijs, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Dirksen Opleidingen

Dirksen Opleidingen
Adres
Nijverheidsweg 21
Plaats
Elst
Postcode
6662 NG
Telefoonnummer
026-3544644

Projecten van Dirksen Opleidingen

Producten van Dirksen Opleidingen

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.