Skip to content

EDGE Amsterdam West

Beschrijving over het product

Het Edge gebouwen in Amsterdam west is een van de vele verschillende projecten gerealiseerd door Edge.

EDGE Amsterdam West is een plek waar geschiedenis, technologie en moderne architectuur samensmelten tot een biofiele en duurzame kantooromgeving. Een absolute blikvanger in het architectonisch landschap van Amsterdam, deze herontwikkeling wordt een kantoor waar mensen dagelijks kunnen samenwerken, ontwikkelen en geïnspireerd worden.

Net als alle andere EDGE-gebouwen, wil EDGE Amsterdam West opmerkelijk gezond en duurzaam zijn, dankzij het geavanceerde technologieplatform van het bedrijf. De zogenaamde IP Backbone zal dienen als de belangrijkste connector en zal de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IoT en AI bevatten. Hierdoor kunnen huurders een slimme app gebruiken voor het aanpassen van de werkplek, diepgaande inzichten bieden in hun omgeving en de energie-efficiëntie van gebouwen volgen via dashboards die mogelijk worden gemaakt door big data-analyse.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Edge Olympics
Bedrijfsnaam
Edge Olympics
Adres
Fred Roeskestraat 115
Producten van Edge Olympics

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.