Skip to content

Renaultgebouw Wibautstraat

Beschrijving over het product

Het voormalige hoofdkantoor van Renault Nederland kenmerkt het industriële straatbeeld van de Amsterdamse Wibautstraat. Nadat Renault was vertrokken, werd het pand geheel gerenoveerd en biedt nu fraaie kantoorruimte aan diverse organisaties, waaronder het gerenommeerde reclamebureau FCB Amsterdam.

 

De kantoorruimte die wij huren, circa 20 x 30 meter groot, werd onlangs als eerste uitgerust met Veko Trend de Luxe LED armaturen. Dezelfde armaturen van Veko hingen al enkele jaren in TL-uitvoering op andere verdiepingen. De armaturen op onze verdieping passen daar prima bij, maar zijn wél modern, energiezuinig LED. De lampen geven ons kantoor een hele mooie industriële uitstraling, die prima past bij de betonnen plafonds. Het juiste, niet-verblindende licht is voor ons erg belangrijk: wij werken veel op beeldschermen en moeten onze ontwerpen goed kunnen zien. Ook dat is prima.

Een medewerker van FCB Amsterdam, huurder van de ruimte

 

Bekijk producten

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Veko Lightsystems International BV
Bedrijfsnaam
Veko Lightsystems International BV
Adres
Witte Paal 38
Telefoonnummer
0224-273273
Meer projecten van Veko Lightsystems International BV

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.