Skip to content

Realisatie bedrijfspand, Tiel

Beschrijving over het product

M.C. Gerritse Holding BV is een familiebedrijf gevestigd in Tiel. Onder deze holding vallen diverse bedrijven in de vervoers- en vastgoedbranche. BAM Bouw en Techniek – Regio MIdden heeft een lange relatie met de holding. Het nieuw te realiseren project betreft de bouw van een bedrijfshal ter uitbreiding van een reeds bestaande hal met kantoor van 25 jaar oud. Deze nieuwe bedrijfshal wordt in gebruik genomen door een verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen van fruit.

De vraag van de opdrachtgever aan BAM Bouw en Techniek – Regio Midden luidde: ‘Ik wil een stuk grond aankopen, wat adviseren jullie mij hiermee te doen?’ BAM is daarom vanaf het begin betrokken, van advisering bij aankoop van de grond tot aan de realisatie en oplevering van de hal.

De bouwkundige werkzaamheden bestaan onder meer uit heien, laadkuilen creeëren en aanbrengen van betonnen fundaties, staalcontructie, gevelbeplating, dakbedekking en vloeren. BAM verzorgt ook de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

 

Projectdetails

Opdrachtgever
M.C. Gerritse Holding BV
Gebruiker
Vadrupak
Architect
BAM Advies en Engineering
Constructeur
BAM Advies en Engineering
Adviseur
BAM Bouw en Techiek – Regio MIdden
Bouwtijd
6 maanden
Opleverdatum
Medio juli 2020
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met BAM Bouw en Techniek
logo BAM
Bedrijfsnaam
BAM Bouw en Techniek
Adres
Runnenburg 13
Telefoonnummer
030 659 89 66
Producten van BAM Bouw en Techniek

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.