Skip to content

Primevest Capital Partners verwerft eerste woningen in Groningen

Beschrijving over het product

Er zijn 200.000 inwoners in Groningen, met ongeveer 50.000 studenten; waarvan 9.000 uit het buitenland – voornamelijk uit Duitsland. De enorme vraag naar studenten wonen in Groningen kan momenteel niet worden opgevangen door het aantal appartementen of kamers dat te huur is. De nieuwe aanwinst voor de aparte rekening is een studentenhuisvesting nabij het stadscentrum. Het gebouwencomplex omvat 275 studio’s op zes niveaus, met een totaal van 6.427 m². De voltooiing van de bouw is voorzien voor september 2019.

De Verkoper – Plegt-Vos-Bouwgroep is tevens de ontwikkelaar van het gebouw. Tijdens het overnameproces werd de verkoper bijgestaan ​​door Huizingh Advocaten te Enschede en MWPO, de koper bijgestaan ​​door CMS en BOAG. De vermogens- en fondsmanager Primevest Capital Partners heeft momenteel 1,4 miljard euro aan activa geïnvesteerd in Europa en is van plan om hun activiteiten in de residentiële sector verder uit te breiden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Primevest Capital Partners
Bedrijfsnaam
Primevest Capital Partners
Adres
Maliebaan 27
Telefoonnummer
+31 30 740 00 57
Meer projecten van Primevest Capital Partners
Producten van Primevest Capital Partners

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.