Skip to content

Ping Propeties

Beschrijving over het product

RSB Facility Services verzorgt in opdracht van Ping Properties en DTZ Zadelhoff de glas- & gevelreiniging van Luna gebouw te Amsterdam.

PingProperties ontwikkelt onroerendgoed fondsen in Nederland, waarin een select aantal strategische investeringspartners deelneemd. De investeringspartners zijn gerenommeerde family offices en investeringsmaatschappijen. Met deze investeerders bouwt Ping een intensieve samenwerking op, waarbij zij kunnen vertrouwen op de  kwaliteiten van Ping Properties. Om de hoogwaardige kwaliteit van vastgoed van Ping te borgen schakelen zij onder meer DTZ Zadelhoff in. In het specifieke geval van het Luna Gebouw is dit ook het geval.

RSB is preferred supplier glasbewassing bij DTZ Zadelhoff en daar zijn we trots op, want dat zijn niet veel partijen. Objecten zoals het Luna gebouw te Amsterdam zijn voor mij de krenten in de pap. Door het vele glas zijn deze objecten niet alleen mooi om te zien maar zorgen zij er ook voor dat ik, met mijn mensen, ook echt ons vakmanschap kan aantonen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met RSB
Bedrijfsnaam
RSB
Adres
Boekweitstraat 1A
Telefoonnummer
0252 629880
Meer projecten van RSB
Producten van RSB

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.