Skip to content

Nieuwbouw, renovatie en transformatie voor gebouwen aan de Reguliersdwarsstraat Amsterdam

Beschrijving over het product

Op dit moment worden gebouwen aan de Reguliersdwarsstraat 98, 100-104 en 106 herontwikkeld. Deze gebouwen vormen het achterste deel van The Artesia Complex. Dit complex bestaat uit drie grote herenhuizen aan de Herengrachtzijde, en een binnentuin met een designtuin tussen de twee groepen gebouwen.

De herontwikkeling bestaat uit een mix van commerciële functies en exclusieve woonappartementen. De gebouwen bieden de mogelijkheid om een aantal grote gelijkvloerse woningen te creëren. Wat op die plek in de Amsterdamse binnenstad uitzonderlijk is. De nieuwe ondergrondse parkeergarage onder Reguliersdwarsstraat 98 is bijzonder.

Nieman adviseerde deze unieke gebouwen in het centrum van Amsterdam met de verscheidenheid in nieuwbouw, bestaande bouw en transformatie.

Lees meer over onze advisering voor de verschillende woongebouwen https://www.nieman.nl/project/woongebouwen-reguliersdwarsstraat-amsterdam/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Nieman Raadgevende Ingenieurs
Bedrijfsnaam
Nieman Raadgevende Ingenieurs
Adres
Atoomweg 400
Telefoonnummer
030-2413427
Meer projecten van Nieman Raadgevende Ingenieurs

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.