Skip to content

NeXt! Delft for Scale ups

Beschrijving over het product

Het nieuwe flexibele onderzoeks- en kantoorgebouw NeXt! Delft ontworpen door architect Ector Hoogstad, bestaat uit circa 10.000 m² werkplekken en -plaatsen voor maximaal 960 personen, ontmoetingsruimten, een atrium, een auditorium en een restaurant. In fase 2 een verdubbeling.

Nieman is onderdeel van het NexT! Design team
Nieman adviseert de brandveiligheid, bouwfysica, akoestiek en installatietechniek vanaf het Voorlopig Ontwerp tot en met de Uitvoeringsfase. Daarbij zijn wij ook ingeschakeld als BREEAM-NL expert.

NeXt!Delft Is een zeer duurzaam en energiezuinig kantoor waarbij hoge eisen aan comfort gesteld worden. Daarom geven wij aandacht aan een gebruikersvriendelijke integratie van de bouw- en installatietechniek. En koppelen we inventieve installatieconcepten aan praktische bouwkundige uitwerkingen.

Wij geven aandacht aan onderhoudsvriendelijke en robuuste materialen die lang meegaan. Voor de gebruikers moet het comfortabel in gebruik zijn, met bijvoorbeeld een goede spraakverstaanbaarheid in het atrium. Het Geluidburo heeft ons daarbij geholpen.

Het gebouw is voorzien van een flexibel indeelbare installatie. Het hele pand met een stalen draagconstructie is één groot brandcompartiment met uitzondering van trappenhuizen en techniekruimten. Er wordt een gelijkwaardige oplossing gerealiseerd met behulp van een sprinklerinstallatie. Hiervoor heeft Nieman het brandveiligheidsconcept en UPD opgesteld.

Tijdens de bouw bieden wij ondersteuning bij realisatievraagstukken en voeren wij praktijkmetingen uit.

Het NeXt! Design team zorgt er samen voor dat het gebouw een innovatieve, groene en bruisende werkplek wordt met een bijzondere uitstraling; een gebouw dat prettig en comfortabel is voor haar gebruikers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Nieman Raadgevende Ingenieurs
Bedrijfsnaam
Nieman Raadgevende Ingenieurs
Adres
Atoomweg 400
Telefoonnummer
030-2413427

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.