Skip to content

Multi Tenant Gebouw Eindhoven Airport

Beschrijving over het product

Op 1 oktober 2019 werd het multifunctionele parkeergebouw, het Multi Tenant Gebouw P1 op Eindhoven Airport opgeleverd. P1 is gelegen pal tegenover de terminal. Het Multi tenant gebouw combineert diverse functies. Naast 780 parkeerplaatsen inclusief een Kiss & Ridezone en diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikt het gebouw over een ruim opgezette overdekte OV-terminal en een fietsenstalling met 110 plekken. Daarnaast is in het gebouw een vestiging van McDonald’s ondergebracht.

1 is duurzaam gebouwd. Eindhoven Airport ontving voor de bouw van P1 in januari 2020 het BREEAM-certificaat met waardering ‘very good’. Bij de bouw van P1 zijn tal van duurzaamheidsmaatregelen genomen. Zo zijn bij de bouw bijvoorbeeld maatregelen genomen om in het gebouw energie en water te besparen. Daarnaast is bij de bouw afval gescheiden en is zo veel mogelijk gerecycled. Ook hebben de toegepaste materialen een verantwoorde herkomst.

Werkzaamheden Nieman voor Parkeergarage P1

Nieman ontwierp de W/E installaties. Daarnaast voerden we de BREEAM expertbegeleiding en de BREEAM credit-onderbouwing uit. Ook stelden we het brandveiligheidsconcept met bijbehorende CFD-berekeningen en het uitgangspuntendocumenten (UPD) voor de brandbeveiligingsinstallaties op.

Lees meer over de overige werkzaamheden aan parkeergarages bij Eindhoven Airport door Nieman https://www.nieman.nl/project/eindhoven-airport/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Nieman Raadgevende Ingenieurs
Bedrijfsnaam
Nieman Raadgevende Ingenieurs
Adres
Atoomweg 400
Telefoonnummer
030-2413427
Meer projecten van Nieman Raadgevende Ingenieurs

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.