Skip to content

Make-over van karakteristiek gebouw

Beschrijving over het product

In het blok aan de Frans van Mierisstraat, Hondecoeterstraat en Nicolaas Maesstraat in Amsterdam Zuid staat een pand met een rijke geschiedenis. Ooit ontworpen als magazijn, daarna gebruikt als kunstopslag voor het Rijksmuseum. Nu komen er 18 zeer luxe appartementen. Voor de verbouwing van dit meer dan 100 jaar oude gebouw mag M3E het ontwerpteam integraal ondersteunen gedurende de ontwerp- en realisatiefase. Het bijzondere karakter van het pakhuis inspireerde &Prast&Hooft architecten om het pand met verfijnde aanpassingen en respect voor de oorspronkelijke architectuur te verbouwen.

Wij mogen vanuit onze verschillende bedrijfsonderdelen het ontwerpteam mede vormgeven op het gebied van kostenadvisering, installatie engineering, bouwfysica en brandveiligheid. Tevens zullen wij straks in de prijs- en contractfase de inschrijvingen van de aannemers beoordelen en tijdens de uitvoering beoordelen we het meer- en minderwerk. Gedurende de ontwerp- en realisatiefase zullen wij ook, in samenwerking met Oostelbos & Van den Berg, het projectmanagement en de directievoering verzorgen.

Locatie Amsterdam
Type Wonen
Soort Verbouw
Fase Voorlopig Ontwerp / Definitief Ontwerp / Bestek / Prijs- en Contractfase
Omvang 6.400 m² bvo
Discipline/dienst Bouwkosten en Technical Management
Jaartal   2017 – 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met M3E Brandveiligheid consultants
Bedrijfsnaam
M3E Brandveiligheid consultants
Adres
Jan van Polanenkade 26 a
Telefoonnummer
076 76 60 189
Meer projecten van M3E Brandveiligheid consultants
Producten van M3E Brandveiligheid consultants

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.