Skip to content

Integrale Energietransitie in Bestaande Bouw

Beschrijving over het product

Integrale Energietransitie in Bestaande Bouw

De Integrale Energietransitie in Bestaande Bouw is een meerjarig multi-stakeholderprogramma gericht op het ontwikkelen van betaalbare en gebruiksvriendelijke renovatieconcepten voor woningbouw. Het programmaconsortium werkt aan innovatieve oplossingen voor warmteconversie en -opslag, digitalisering, industrialisatieconcepten, besliskaders, waardeketenintegratie en samenwerkingsmodellen.

Het project is geïnitieerd door het Innovatiecentrum Bouw en Techniek (BTIC) en wordt geleid door TNO. Het projectconsortium bestaat uit ruim 125 organisaties, waaronder kennisinstellingen, bouwbedrijven, de techniek- en ontwerpsector, overheden, woningeigenaren en bewoners.

Het project ondersteunt de ambitie van Nederland om 200.000 woningen per jaar te renoveren op een manier die de uitstoot van broeikasgassen vermindert en een klimaatneutrale gebouwde omgeving bereikt.

Het project loopt van 2020-2024.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met Brains for Buildings
Meer projecten van Brains for Buildings

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.