Skip to content

De Vaart

Beschrijving over het product

De Vaart in Purmerend is een markant en licht appartementencomplex dat bestaat uit twee delen. De twee delen zijn aaneengesloten door een transparante verbinding met glazen gevel. Deze verbinding heeft een prachtig uitzicht, wat het tot een comfortabele ontmoetingsruimte maakt. Dit transparante en energiezuinige complex van 30 luxe koopappartementen staat aan het Noordhollandsch Kanaal.

Alle woningen hebben een ruim balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. De woningen hebben energielabel A. Het gebouw is voorzien van een warmtepompinstallatie welke de woningen niet alleen verwarmd maar zomers ook koelt. Deze installatie wordt in stand gehouden door Stadsverwarming Purmerend. Daarnaast liggen er 164 zonnepanelen op de daken. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor de woningen, het andere deel voor de centrale ruimtes.

Wethouder Kroese van gemeente Purmerend: “Dit plan kwam destijds als beste uit de bus en nu is goed te zien waarom. Het is een prachtig en energiezuinig gebouw dat dit deel van Weidevenne nog mooier maakt”.

Ontwikkeling: KBK bouwgroep en BPD gebiedsontwikkeling
Realisatie: KBK Bouw B.V.
Omvang: 30 luxe appartementen
Uitvoering: 2018-2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met kbk bouwgroep
Bedrijfsnaam
kbk bouwgroep
Adres
Morseweg 1
Telefoonnummer
0299 367 322
Meer projecten van kbk bouwgroep

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.