Skip to content

BOFLORA – Klimaatkast voor elke ruimte

Beschrijving over het product

BOFLORA integreert een slim luchtreinigingssysteem in een stijlvolle plantenbak, waarbij het groen helemaal zelf samengesteld kan worden. Het luchtreinigingssysteem is een unieke BoAirCleaner met een luchtreinigingscapaciteit van 25m3 of 50m3 per uur. Door het aantal BoAirCleaners in de kast uit te breiden, is er voldoende capaciteit voor elke ruimte.

Hij zuivert de lucht op kantoor van bacteriën, virussen (Ook COVID-19!), schimmels, pollen, stofdeeltjes en onaangename luchtjes. Zo wordt niet alleen de verspreiding van ziektes en allergieën voorkomen, het creëert ook een atmosfeer waarin medewerkers de hele dag door scherp en productief kunnen blijven.

Verstopt onder milieuvriendelijke kunstplanten doet de luchtreiniger stilletjes en grondig zijn werk. Door de altijd groene en bloeiende kunstplanten in een stijlvolle plantenbak heeft de medewerker daarnaast ook meer beleving op de werkplek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Neem contact op met EW Facility Services
Bedrijfsnaam
EW Facility Services
Adres
Sweerts de Landasstraat 27
Telefoonnummer
026-445 24 00
Meer projecten van EW Facility Services
Producten van EW Facility Services

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.