Skip to content

WONINGBOUW METROPOOLREGIO AMSTERDAM 2023

9 mei 2023
Van der Valk, Haarlem

Op 9 mei organiseert SPRYG Real Estate Academy het regio-event Woningbouw Metropoolregio Amsterdam. De woningnood in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) is hoog. Tot 2040 moeten er maar liefst ruim 250.000 kwalitatief goede en duurzame woningen gebouwd worden. Maar waar? Wat betekent dat voor de mobiliteit en leefbaarheid? Wat zijn de actuele plannen en spelen we slim in op alle ambities? Hoe gaan we om met de huidige marktomstandigheden? Waar liggen kansrijke samenwerkingen?

Dat hoort u in 1 middag op de 3e editie van Woningbouw Metropoolregio Amsterdam. Samen met MRA, wethouders, corporaties, ontwikkelaars en investeerders kijken we naar de meest relevante vraagstukken en grote gebiedsontwikkelingen zoals Haven-Stad. Van woningbouwproductie, mobiliteitsopgave, duurzaam en toekomstbestendig bouwen, hoge bouwkosten en onzekerheden, kansrijke samenwerkingsverbanden tot daadwerkelijke realisatie en tempo. Waar liggen de aandachtspunten en kansen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.