Skip to content

Webinar: Welk sluitsysteem past het beste bij uw woningen en de bewoners?

15 februari 2022
Online
Op 15 februari zal Ferry Nekkers van iLOQ in een uur durende webinar uitleggen welke sluitoplossingen beschikbaar zijn voor verschillende woningtypen. Hij zal meer vertellen over de verschillen tussen digitale sluitsystemen en de traditionele mechanische sloten, met de cilinders en sleutels.

Digitale systemen zijn batterij- en kabelvrije, duurzaam en bieden veiligheid rondom en in woningen en bedrijfspanden. Verloren, gestolen of niet geretourneerde sleutels kunt u direct en eenvoudig verwijderen, zodat de veiligheid van de bewoners op het hoogste niveau blijft. Gebruiksvriendelijke software biedt een simpele en kostenefficiënte manier om toegangsrechten in te zien, te beheren en uit te breiden.

Deelnemen?

Wilt u ook weten welk sluitsysteem het beste bij uw vastgoed past?

Schrijf u dan in voor dit gratis webinar op 15 februari en laat je in 60 minuten bijpraten. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw  gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. Webinar: Welk sluitsysteem past het beste bij uw woningen en de bewoners?. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.