Skip to content

VERSNELLEN WONINGBOUW 2023

27 juni 2023
New Babylon, Den Haag

Het Ministerie van BZK heeft onlangs een plan van aanpak versnellen woningbouw gepubliceerd om de flinke woningbouwambitie van 900.000 woningen tot 2030 te realiseren. Wat omvat dat actieplan precies? Welke mogelijkheden hebben we om te versnellen, in deze tijd van economische en duurzaamheidsuitdagingen? Hoe pakken we die aan? Hoe kunnen we daar samen aan werken? Dat hoort u op dinsdag 27 juni tijdens het event Versnellen Woningbouw 2023 van SPRYG Real Estate Academy.

U krijgt van o.a. BZK en de betrokken topadviseurs uit eerste hand een actuele toelichting op dit actieplan. Hoe kunnen we de ontwikkeltijd van woningbouwprojecten verkorten van gemiddeld 10 jaar, naar 6 tot zelfs 2 jaar? De oplossingen liggen in parallel plannen, samenwerken, parametrisch ontwerpen en standaardisering. Hoe kunnen we die inzetten om het planproces flink te versnellen en de bouwtijd van woningen te verkorten? Ontdek nieuwe inzichten, concrete stappen en uw kansen voor woningbouwversnelling.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.