Skip to content

SCHOLENBOUW & RENOVATIE 2023

29 november 2023
New Babylon, Den Haag

Uit onderzoek van het Rijk blijkt dat 2/3e van al onze 7900 basisscholen en 1400 gebouwen voor voortgezet onderwijs aan vernieuwing toe is. De opgave om scholen te renoveren of van nieuwbouw te voorzien stapelen zich op. Hoog tijd voor actie! Maar hoe maakt u als gemeente en schoolbestuur de keuze voor upgrading, renovatie of nieuwbouw? Waar kunnen we standaardiseren en samenwerken? Hoe helpt het nieuwe Nationaal Groeifonds? En welke invloed heeft een programmatische aanpak op financiering?

Op de 6e editie van deze actuele, praktische studiedag van SPRYG Real Estate Academy nemen dé experts u mee langs de belangrijkste facetten en ontwikkelingen in de bouw en renovatie van scholen voor toekomstbestendige onderwijshuisvesting. Zo kunt u de juiste keuze maken voor frisse, duurzame scholen, waarmee u flexibel op toekomstige onderwijsmodellen kunt inspelen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.