Skip to content

REKENEN AAN ANTI-CYCLISCH ONTWIKKELEN

4 juli 2023
New Babylon, Den Haag

Na 9 jaar alsmaar prijsstijgingen in vastgoed koelt de markt nu af. We zien hoge kosten, rentes en personeelstekort, naast een afnemende marktvraag. Maar de vaak automatisch afwachtende houding is nu geen optie. De woningbouwproductie en andere vastgoedprojecten willen we overeind houden. En dat het liefst snel, betaalbaar en duurzaam. Hoe maakt u dat haalbaar? Dat leert u met deze cursus van SPRYG Real Estate Academy.

In 1 dag krijgt u waardevol inzicht in de financiële vastgoedketen, de onderlinge afhankelijkheid en vooral samenhang. Leer financieel slim samen te werken en aan de juiste knoppen te draaien om tegen de stroom in kansrijk te ontwikkelen, bouwen en investeren. Zo kan, pijnlijk maar waar, een lager rendement de winning factor zijn in uw projecthaalbaarheid. Waar kunnen we de pijn een beetje delen en liggen slimme bezuinigingskansen?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.