Skip to content

REGIO EINDHOVEN VASTGOED 2023

25 oktober 2023
Igluu, Eindhoven

De innovatieve regio Eindhoven groeit flink door. Dat zien we terug in zowel het aantal inwoners als studenten en werkgelegenheid. Dit heeft gevolgen voor de mobiliteit, woningbouwopgave en ambities zoals duurzame leefomgeving. Wat is ervoor nodig om regio Eindhoven succesvol te transformeren naar een plek om gemengd te wonen, werken en recreëren? En dat zonder afbreuk te doen aan de bestaande leefomgeving?

Op deze 3e editie van het drukbezochte netwerkevent Regio Eindhoven Vastgoed van SPRYG Real Estate Academy worden in één middag antwoorden gegeven op deze vraagstukken. Maak deel uit van de gesprekken met wethouders en vooraanstaande vastgoedpartijen, waar we de actuele trends en ontwikkelingen bespreken, zoals de gebiedsontwikkeling rond Eindhoven Airport District, de groei van ASML, woningbouwuitdagingen en duurzaamheidsambities. Ontdek uw vastgoedkansen in de bloeiende regio Eindhoven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.