Skip to content

Race to zero: Decarbonising the built environment

13 oktober 2021
Online

Dit webinar is in samenwerking met ASITE.

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor 28% van de energie gerelateerde CO2-uitstoot*. Een duurzame vastgoedsector is daarom essentieel om de doelen van het klimaatakkoord van Parijs te halen. Het VK, de EU, de VS en vele anderen streven naar koolstofneutraliteit tegen 2050. De Net Zero Carbon Buildings-verbintenis van de World Green Building Council is nog ambitieuzer: koolstofneutraliteit tegen 2030 voor alle activa onder directe controle van de deelnemers. Hoe kunnen vastgoedinvesteerders, -eigenaren, bedrijven en gebruikers aan hun netto nul-koolstofverplichtingen voldoen, en wat zijn de voordelen van een “vroeger vroeger dan later”-aanpak?

*schattingen van het Internationaal Energie Agentschap

Ga hier naar toe  om te reserveren voor toekomstige webinars en previews van webinars te bekijken.

Door de uitwisseling van ideeën en ervaringen verkent het World Built Environment Forum routes naar progressieve verandering in de gebouwde en natuurlijke omgeving en wordt gedreven door de collectieve expertise van onze stakeholders.

Bron: Linkedin

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.