Skip to content

PARAMETRISCH ONTWIKKELEN 2024

6 maart 2024
New Babylon, Den Haag

Op woensdag 6 maart organiseert SPRYG Real Estate Academy de studiedag Parametrisch Ontwikkelen 2024. De toekomst van parametrisch ontwikkelen ziet er veelbelovend uit. Kansrijk vanwege de vele voordelen: als versneller van het ontwerp- en bouwproces, verbeterde flexibiliteit, kwaliteit en kostenefficiëntie. En als oplossing voor complexe bouwprocessen. Maar wat is parametrisch ontwerpen en ontwikkelen? Hoe verandert dit het ontwerpproces en de bouw? Welke versnelkansen brengt het met zich mee?

In 1 dag krijgt u van topexperts een actueel overzicht van de kansen en mogelijkheden van parametrisch ontwerpen en ontwikkelen, voor zowel nieuwbouw als renovatie. En op gebouw- én gebiedsniveau. U hoort de lessons learned vanuit parametrisch ontworpen gebouwen. En zelfs hoe het in complexe omgevingen voor oplossingen heeft gezorgd. Ontdek uw kansen met een parametrische aanpak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.