Skip to content

Nevi Contractmanagementdag 2020

10 juli 2020
DeFabrique Utrecht

Nevi Contractmanagementdag 2020. Dé vakdag voor álle professionals in contractmanagement binnen overheid of bedrijfsleven. De Nevi Contractmanagementdag 2020 wordt georganiseerd door Nevi in samenwerking met CRICS.

De bezoekers van de Contractmanagementdag zijn contractmanagers, -beheerders en inkoopprofessionals vanuit diverse branches en diverse niveaus. Het is een dag voor het contractmanagement en is dé dag van de contractmanager. Gemiddeld komen er zo’n 300 deelnemers naar deze dag. Het merendeel van de deelnemers komt uit de industrie, zakelijke dienstverlening of publieke sector. Maar ook andere sectoren zijn goed vertegenwoordigd.

Doelgroep is de contractmanager en -beheerder in de praktijk, die zich bezighoudt met het tactisch niveau van contractmanagement. Daarnaast zien we een groeiend aantal ZZP-ers die deze dag gebruiken om nieuwe kennis tot zich te nemen en aan een netwerk bouwt.

Woensdag 7 oktober 2020 | 09:00 – 19:00 uur

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.