Skip to content

NETCONGESTIE & VASTGOED 2024

26 juni 2024
New Babylon, Den Haag

Op 26 juni organiseert SPRYG Real Estate Academy de zeer actuele middagcongres Netcongestie & Vastgoed 2024. Door de snelgroeiende energietransitie staat de capaciteit van ons elektriciteitsnet extreem onder druk. Met flinke vertraging en kostenoverschrijding van vastgoedprojecten tot gevolg: zowel voor woningbouw als werklocaties. Hoog tijd voor actie! Hoe kunnen we toch doorbouwen ondanks netcongestie? Wat zijn de beperkingen, mogelijkheden en zelfs kansen? Dat hoort u op deze middag!

In 1 middag krijgt u van topexperts een actueel overzicht van alle ontwikkelingen rond netcongestie en de oplossingen en zelfs kansen die er zijn. Wat zijn de gevolgen voor de energietransitie? Hoe kunnen we ondanks netcongestie toch doorbouwen om vertraging en uitstel van vastgoedprojecten tegen te gaan? Ontdek uw mogelijkheden, oplossingen en vastgoedkansen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.