Skip to content

Maintenance Gorinchem

12 januari 2020
Evenementenhal Gorinchem

De vakbeurs voor industrieel onderhoud en asset management. Maintenance Gorinchem is een gastvrij evenement waar u een compleet overzicht krijgt van de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van uw productieproces.  Het platform biedt u een divers aanbod van o.a. Industriële onderhoudstechnologieën, instrumentatie, asset management & field services, software, engineering & services en consultancy.

In samenwerking met toonaangevende partners is een relevant programma opgesteld. Centraal in het programma staan de thema’s ‘Assets’, ‘Veiligheid’ & ‘Human Factor’. Rondom deze drie thematische pijlers zijn er diverse sprekers uitgenodigd, waaronder EU-OSHA Focal Point, Drost Safety Consultancy, CHEMGroep, Compris en anderen. Met deze kennis bent u klaar voor de toekomst en kunt u uw huidige vraagstukken oplossen en voorkomen!

Maintenance Gorinchem valt in 2020 voor het eerst samen met Worksafe. Deze vakbeurs staat volledig in het teken van gezondheid, veiligheid & welzijn op de werkvloer binnen de industriële sector.

Samen vormen deze beurzen een uniek platform in Nederland voor veilig onderhoud binnen de industrie!

 

Dinsdag 1 december 2020 | 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 2 december 2020 | 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 3 december 2020 | 10:00 – 17:00 uur

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.