Skip to content

Maintenance Gorinchem

1 december, 2020
Evenementenhal Gorinchem

De vakbeurs voor industrieel onderhoud en asset management. Maintenance Gorinchem is een gastvrij evenement waar u een compleet overzicht krijgt van de laatste trends en ontwikkelingen voor de optimalisatie van uw productieproces.  Het platform biedt u een divers aanbod van o.a. Industriële onderhoudstechnologieën, instrumentatie, asset management & field services, software, engineering & services en consultancy.

In samenwerking met toonaangevende partners is een relevant programma opgesteld. Centraal in het programma staan de thema’s ‘Assets’, ‘Veiligheid’ & ‘Human Factor’. Rondom deze drie thematische pijlers zijn er diverse sprekers uitgenodigd, waaronder EU-OSHA Focal Point, Drost Safety Consultancy, CHEMGroep, Compris en anderen. Met deze kennis bent u klaar voor de toekomst en kunt u uw huidige vraagstukken oplossen en voorkomen!

Maintenance Gorinchem valt in 2020 voor het eerst samen met Worksafe. Deze vakbeurs staat volledig in het teken van gezondheid, veiligheid & welzijn op de werkvloer binnen de industriële sector.

Samen vormen deze beurzen een uniek platform in Nederland voor veilig onderhoud binnen de industrie!

 

Dinsdag 1 december 2020 | 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 2 december 2020 | 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 3 december 2020 | 10:00 – 17:00 uur

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Volg ons op LinkedIn!

Nieuwsbrief inschrijven

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.