Skip to content

LOGISTIEK VASTGOED NEDERLAND 2024

25 september 2024
Waalwijk

Op 25 september organiseert SPRYG Real Estate Academy de 9e editie van het drukbezochte jaarevent Logistiek Vastgoed Nederland. Is er nog plek voor logistiek vastgoed? Wat is de impact van de grootschalige ruimtelijke- en verduurzamingsopgave? Hebben de gestegen huur, bouwkosten en financieringslasten invloed op de logistieke vastgoedontwikkelingen?

Dat hoort u van toonaangevende stakeholders uit de logistieke sector. Waar liggen de kansen en uitdagingen? Wat zijn de mogelijkheden voor toekomstbestendig, duurzaam en circulair logistiek vastgoed? Bieden meerlaagse distributiecentra en multimodale hubs de oplossing? Hoe integreren we ESG en hoe gaan we om met netcongestie? We sluiten af met een gezamenlijk topdebat over de toekomst van het logistiek vastgoed in Nederland, met het oog op o.a. ruimtelijke kwaliteit, economie en arbeidsmarkt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.