Skip to content

Kantorencongres 2022

12 mei 2022
Van der Valk Zuidas, Tommaso Albinonistraat 200, 1083 HM Amsterdam

Wat kunt u verwachten?

De Nederlandse kantorenmarkt laat op verschillende fronten een grote dynamiek zien. Aan de ene kant zien we eindgebruikers, ondanks corona, weinig meters inleveren. Aan de andere kant wordt steeds vaker ingespeeld op flexibele huurcontracten om zo sneller te kunnen reageren in tijden van onzekerheid.

Niet alleen moeten kantooreigenaren en ontwikkelaars rekening houden met deze trends, maar ook met strenge wetgeving. Zoals de verplichting per 1 januari 2023 om minimaal energielabel-C voor commercieel vastgoed. Een groot deel van het kantorenareaal is echter nog niet zover.

De waarde van kantoren blijft ondanks alles redelijk op peil. Maar voor hoelang? En waar moet een kantoorpand tegenwoordig aan voldoen om competitief in de markt te zijn? Duurzaamheid is de standaard geworden. De koplopers zien dat technologie het onderscheidend vermogen is en spelen daar inmiddels flink op in.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.