Skip to content

KANSEN IN HOUTBOUW 2023

1 november 2023
Houtlab, Nieuwkuijk

Hout is het nieuwe goud voor onze vastgoedbranche. Kansrijk vanwege CO2-opslag, snelle bouwtijd, stikstofreductie en het modulaire, circulaire karakter. We zien dat de houtbouwambities ook steeds concreter worden, zoals City Deal Circulair Bouwen. Welke kansen biedt dit voor betaalbare woningbouw, zoals starters- en flexwoningen en optoppen? Wat zijn de opschaalkansen van houtbouw? Hoe zorgt u voor een haalbare businesscase? Wat zijn de juridische en technische aspecten? Waar liggen uw kansen en aandachtspunten?

Dat leert u op de 4e editie van deze actuele studiedag van SPRYG Real Estate Academy. In 1 dag geven dé houtbouwexperts u een actueel overzicht van de succesfactoren, kansen en aandachtspunten voor houtbouw. U hoort de opschaalkansen, nieuwste technieken en voordelen van houtconstructies. Met volop lessons learned vanuit praktijkcases, zoals Woodstone, Europa’s grootste houtbouwproject.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.