Skip to content

Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg

9 augustus 2020
Evenementenhal Hardenberg

De ontwikkelingen in de installatie- & elektrobranche gaan razendsnel en de rol van de installateur is aan het veranderen. Om al deze ontwikkelingen en veranderingen bij te houden is kennis nodig, vakkennis! Daarom staat Installatie & Elektro Vakbeurs Hardenberg drie dagen in het teken van De Installateur van de Toekomst.

Duik in de toekomst van E- en W-installatietechniek. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe ga jij je hierop voorbereiden? De Installateur van de Toekomst beantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s:  Duurzaamheid, Digitalisering & Efficiënt Werken.

De Installateur van de Toekomst biedt je oplossingen voor vraagstukken waar jij in de (nabije) toekomst als installateur mee te maken krijgt. Zoals in het Installatie- en Elektrotheater! Tijdens kennis- en praktijksessies worden onderwerpen behandeld die een helpende hand gaan bieden bij jouw uitdagingen op de werkvloer.

Een bezoek aan Installatie & Elektro Vakbeurs is hét moment om te netwerken met (potentiële) relaties uit de E- en W-installatiebranche. Door het all-in concept van de beurs kan onder het genot van een hapje en een drankje het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak.

Druk overdag? De beurs is ook ’s avonds te bezoeken tot 21:00 uur.

8 september 2020 | 13:00 – 21:00 uur
9 september 2020 | 13:00 – 21:00 uur
10 september 2020 | 13:00 – 21:00 uur

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.