Skip to content

Hoe digitale tools helpen bij het maken van de juiste investeringsbeslissingen

30 september 2021
online

In grotere gebouwen vinden regelmatig aanpassingen, verbouwingen en uitbreiding plaats. Gebouwinstallaties werken dan niet altijd even efficiënt en energiezuinig meer, wat kan leiden tot klimaatklachten. DWA neemt u op donderdag 30 september mee in een succesvolle aanpak hoe u installaties optimaliseert met behulp van inzicht door digitale toolsLuchthaven Schiphol deelt haar  ervaringen en software leverancier Hysopt laat zien hoe moderne digitale tools helpen bij het maken van de juiste investeringsbeslissingen.    

De verduurzaming van bestaande gebouwen vraagt om vervanging van traditionele ketels en koelmachines door duurzame alternatieven als warmtepompen, wko-installaties of aansluiting op collectieve warmtenetten of koelnetten. Dat heeft gevolgen voor de installaties in het gebouw. Daarnaast verandert de behoefte aan warmte en koude in uw vastgoed door de jaren heen. 

Over het webinar

Datum: donderdag 30 september
Tijd: 15.30 – 16.30 uur
Locatie: online

Roel VandenBulcke van Hysopt legt uit hoe u met gebruik van simulaties inzicht krijgt in de prestaties van uw installaties. De Digital Twin die dit oplevert, zorgt voor de juiste keuzes voor optimalisatie. Het resultaat: voldoende koeling of verwarming op de juiste plek, op efficiënte en energiezuinige wijze en zonder comfortklachten. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.