Skip to content

GRONINGEN FRYSLAN VASTGOED 2024

28 maart 2024
Biosintrum, Oosterwolde

Op 28 maart 2024 organiseert SPRYG Real Estate Academy de nieuwste editie van het jaarlijkse, drukbezochte netwerkevent Groningen Fryslân Vastgoed! Hoe willen de twee noordelijke provincies, samen met Flevoland en Drenthe, een kwart van de nationale woningbouw realiseren? Hoe wordt geïnvesteerd in een fijne leefomgeving, duurzaamheid, voldoende woningen en goede bereikbare werklocaties?

Dat hoort u in 1 middag van bestuurders, corporaties, ontwikkelaars en investeerders. Zij geven u een actueel overzicht van alle trends en ontwikkelingen in de provincies Groningen en Fryslân. Welke uitdagingen zijn er voor de provincies op het gebied van wonen, werk, zorg en economie? Hoe staan de provincies ervoor ten opzichte van Nederland? Ontdek uw samenwerkings- en vastgoedkansen en kom ook netwerken met dé Groningse en Friese vastgoedbeslissers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.