Skip to content

GRONDBELEID & PRAKTIJK 2024

6 juni 2024
New Babylon, Den Haag

Met de kamerbrief Modernisering van het grondbeleid, de inwerkingtreding van de Aanvullingswet Grondeigendom per 1 januari en de recente Position Paper Grond van VvG (onderschreven door VNG) is het grondbeleid zeer actueel. Al helemaal door de oplopende discussie over gemeentelijke grondprijzen vanwege betaalbaarheid. Kortom, hoog tijd voor een actueel overzicht van het grondbeleid! Waar liggen uw mogelijkheden en kansen?

In 1 middag krijgt u van dé grondexperts een actueel overzicht van de keuzes voor actief en passief grondbeleid. Hoe ziet het actuele instrumentarium eruit? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe aanvullingswet en kamerbrief? Wat wordt de praktijkaanpak? En wat zit er nog in het verschiet? Onder leiding van Friso de Zeeuw krijgt u een actueel overzicht van alle relevante aspecten, aandachtspunten, kansen en mogelijkheden voor uw grondbeleid. U krijgt alle praktische handvatten om direct aan de slag te gaan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.