Skip to content

ESG & VASTGOED NL 2024

3 april 2024
New Babylon, Den Haag

Wegens succes herhaald! Op 3 april organiseert SPRYG Real Estate Academy al weer de 3e editie van het drukbezochte vastgoedevent over ESG (milieu, mens en maatschappij). ESG komt nu in een stroomversnelling. Per 1 januari 2024 moeten alle beursgenoteerde bedrijven op ESG gaan rapporteren én sturen. Deze verplichting gaat de komende jaren voor steeds meer bedrijven gelden, ook voor hun ketenpartners. Hoogste tijd voor u om met ESG aan de slag te gaan! Wat is de impact van ESG op onze vastgoedmarkt? En hoe zet u een onderscheidende ESG-strategie neer?

In 1 middag geven ESG-topsprekers inzicht en praktische handvatten om ESG te integreren in uw vastgoedorganisatie. Hoe speelt u als vastgoedorganisatie in op het ESG-beleid? En hoe pakt u een ESG-voorsprong? We maken de connectie tussen ESG, EU Taxonomie en de vastgoedsector. Kom ook uw kansen en aanpak voor ESG in vastgoed ontdekken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.