Skip to content

DGBW: Smart buildings als grondstof van de circulaire economie

6 oktober 2021
Online

Wat is een smart building? En hoe draagt digitalisering en monitoring van gebouwen bij aan circulaire en duurzame ontwikkelingen? Ontdek het tijdens het interactieve webinar over smart buildings en digitalisering in gebouwen, georganiseerd door Avelution als onderdeel van de Dutch Green Building Week 2021.

Ben jij betrokken bij het realiseren en exploiteren van utiliteitsgebouwen, dan is dit webinar iets voor jou. Avelution deelt haar brede kennis en praktijkervaringen met betrekking tot de ontwikkeling van smart buildings, het borgen van prestaties en de implementatie van SLA contracten. Naast de technologische aspecten gaat het hierbij vooral over sociale innovatie en manieren van samenwerken.

Het webinar is georganiseerd door Avelution en zal worden gepresenteerd door Bram Schats. Doel van het webinar is om partijen te activeren en te laten participeren in de circulaire transitie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.