Skip to content

CAMPUSSEN & INNOVATIE DISTRICTEN 2024

15 mei 2024
Duurzaamheidsfabriek, Dordrecht

Campussen en innovatiedistricten zijn zeer kansrijk. Als economische aanjagers en voor stadsontwikkeling. Hoe initieert en faciliteert u de ontwikkeling van een kennisecosysteem of science park? Hoe zorgen innovatiedistricten voor levendige en sterke binnenstedelijke gebieden? Hoe ziet de triple helix eruit: de samenwerking tussen gemeente, onderwijsinstellingen, bedrijfsleven, alsmede ontwikkelaars en investeerders? Waar liggen uw kansen en aandachtspunten? Dat hoort u op deze 5e editie.

Op deze unieke studiedag van SPRYG Real Estate Academy delen topexperts hun kennis, visie en ervaring van de realisatie van innovatiedistricten en campussen met u. U krijgt van o.a. IADP een (inter)nationaal overzicht van belangrijke ontwikkelingen. We kijken naar het Nederlandse vestigingsklimaat en naar kansrijke start-up campussen. Met aandacht voor de succesfactoren, missers en lessons learned.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.