Skip to content

BRABANT VASTGOED 2024

18 september 2024
LocHal, Tilburg

Brabant behoort al enkele jaren tot de snelst groeiende provincies. Zo ook regio Midden- en West-Brabant. Waar is er in deze regio’s ruimte voor woningbouw, kantoren en bedrijventerreinen? Hoe ziet de retailmarkt eruit? Wat is de verdere planning m.b.t. de vergunningstop? Waar liggen kansen voor biobased bouwen? Hoe kunnen markt en overheid samenwerken om de uitdagingen aan te pakken?

Dat hoort u op dit event van SPRYG Real Estate Academy. In 1 middag praten dé bestuurders en actieve vastgoedpartijen u bij over de meest relevante vastgoedplannen, ambities en uitdagingen in Brabant. Hoe houden we ook in uitdagende economische tijden aandacht voor transformatiegebieden, leefbaarheid, energie en klimaat? Laat u inspireren door actuele gebiedsontwikkelingen, zoals ’t Zoet (Breda) en Stationskwartier Roosendaal. Ontdek uw Brabantse vastgoedkansen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.