Skip to content

ARNHEM NIJMEGEN VASTGOED 2023

1 juni 2023
Fort Lent, Nijmegen

Op donderdag 1 juni organiseert SPRYG Real Estate Academy het drukbezochte event Arnhem Nijmegen Vastgoed 2023. De Metropoolregio Arnhem-Nijmegen heeft grote ambities: de groenste en meest circulaire topregio van Nederland. Daarbij verwacht de regio een flinke groei van 60.000 extra huishoudens tot 2040. Waar gaan zij straks wonen en werken? Wat betekent dat voor de steden, zorg, leefkwaliteit en bereikbaarheid? Welke kansen bieden de woningbouwimpulsen? Hoe gaan we om met de huidige economische ontwikkeling?

Dat hoort u in 1 middag van dé vastgoedbeslissers in deze ambitieuze metropoolregio. Op deze 8e editie krijgt u een actueel overzicht van de visies, plannen, ontwikkelingen en ambities zoals duurzame en betaalbare woningbouw, nieuwe werklocaties en NOVEX gebieden. Een topmiddag vol inspiratie, ontwikkelkansen en netwerkmomenten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.