Skip to content

Acutaliteitencollege: Randvoorwaarden voor het verduurzamen

6 oktober 2021
Online

In dit webinar bespreken we de randvoorwaarden bij de verduurzaming voor maatschappelijk vastgoed. In één uur tijd leer je meer over hoe je voldoende (bestuurlijk) draagvlak, geld en personele capaciteit geregeld krijgt. Waar begin je, welke financieringsbronnen zijn er, hoe kan je de kosten doorrekenen aan de gebruikers/huurders en waar haal je de mensen vandaan die de klus moeten klaren? Om die vragen te beantwoorden kijken we zowel naar de theorie als de praktijk.

Tijdens deze bijeenkomst praat Lester Agten je bij over zaken waar je rekening mee moet houden bij het regelen van de randvoorwaarden. Lester is senior manager bij Brink – werkzaam in het hart van bouw, infra en vastgoed – en heeft zowel in zijn huidige werk als bij zijn vorige werkgever, de gemeente Zeist, mooie resultaten weten te behalen in de verduurzamingsopgave. Zo ontwikkelde hij een stappenplan waarmee hij duurzaamheid bij legio gemeenten beter op de kaart krijgt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.