Skip to content

12e editie Duurzaam Gebouwd Congres

1 oktober 2021
Fysiek

Hoewel we in 2020 de bouwproductie zagen krimpen, staan alle signalen op groen. Het tij keert met een enorme vraag naar woningen: onze sector staat een inhaalslag te wachten die urgenter is dan ooit.

Die vraag invullen is eenvoudiger gezegd dan gedaan: PFAS en stikstof steken de kop op, de zoektocht naar geschikt talent is van groot belang en de bouwsnelheid moet fors omhoog om aan de eisen te voldoen. Onmogelijk?

 

Wij denken van niet: integrale verduurzaming vult niet alleen klimaatdoelstellingen versneld in, maar zorgt ervoor dat je nú toekomstbestendig kunt doorbouwen. Er zijn genoeg innovaties, oplossingen en ambities om niet meer in barrières te denken, maar om gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan. Hoe? Dat laten we je zien in onze wondere woonfabriek, waarin we samen bouwen aan een gestroomlijnde weg naar de toekomst: industrialisatie, prefab, digitalisering en nog veel meer. Onze grondstof? De meest innovatieve en inspirerende kennis, oplossingen en partijen in de markt. Ons product: de toekomst waarin het wél kan. Welkom in de woonfabriek!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.