Rensen Advocaten

Juridische dienstverlening sinds 1983 in Alkmaar

Rensen is een advocatenkantoor dat bestaat uit een hecht team van specialisten, dat voornamelijk actief is in de regio. Onze juridische dienstverlening is zeer deskundig voor een redelijke prijs. Wij adviseren, begeleiden, coachen, bemiddelen en procederen. Dat doen we voor bedrijven, (semi)overheden en particulieren op de gebieden: werkondernemingfamiliemediationonroerend goed en overheid.

Wij zetten onze vaardigheden en kennis graag in om voor de klant het maximale resultaat te behalen. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat wij onze klanten een optimale oplossing voor hun juridische problemen en conflicten kunnen bieden. Wij voorzien in een behoefte aan betaalbaar, specialistisch maatwerk, gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid. Wij spreken de taal van de cliënt, kennen zijn branche en wij zijn maatschappelijk betrokken. We zijn toegankelijk, duidelijk en wars van flauwekul.

 

Brukoo Dakbeheer

Brukoo Dakbeheer is een landelijk opererend dakbedekkingsbedrijf. Het is een jong bedrijf, maar onze medewerkers hebben hun sporen in de branche reeds decennia verdiend. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en bestaan o.a. uit vastgoedeigenaren en -beheerders, VvE’s en -beheerders, zorginstellingen, woningcorporaties en aannemers.

Brukoo richt zich op zowel de renovatie- als nieuwbouw markt, waarbij het de filosofie is onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Voor het gehele traject bent u bij ons aan het goede adres. Door samenwerkingen met diverse partijen vindt u bij ons alles onder één dak. Als het nodig is schakelen we snel tussen verschillende disciplines. Alles voor het beste resultaat en gegarandeerde kwaliteit op lange termijn.

DIENSTEN

U kunt bij ons terecht voor alle disciplines, die behoren bij het platte- en licht hellende dak. Variërend van het oplossen van een lekkage tot en met een grootschalige en complexe renovatie van uw dak.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de volgende disciplines:

Of het nu om bitumineuze- of kunststof daken gaat, wij werken alleen met A-merken en A-kwaliteitsproducten. Op deze producten zit dan ook een productgarantie van 10 jaar. De materialen die we gebruiken kunnen echter nog zo goed zijn, als deze niet worden verwerkt door een vakman, is het eindresultaat nog steeds twijfelachtig. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige normen op het gebied van warmte- en windweerstand, richtlijnen voor ontwerp en uitvoering van (bitumineuze- en kunststof) dakbedekkingsconstructies en -systemen (BRL 4702), alsmede NEN 6050. Wij geven dan ook 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

AllesVerduurzamen

Alles wat je wilt weten over de verduurzaming van je woning in 1 overzicht: Financieren, Isoleren, Ventileren, Opwekken, Verwarmen & Koelen en dit allemaal optimaliseren.

Poelmann van den Broek Advocaten.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Primevest Capital Partners

Vanuit onze kantoren in Utrecht en Berlijn beheert een team van 70 professionals 2,8 miljard euro aan beleggingen verdeeld over zes sectorgerichte fondsen en drie individuele institutionele mandaten alsook vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere en institutionele beleggers en family offices na de acquisitie van Holland Immo Group.

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment manager, gespecialiseerd in innovatieve strategieën voor het beleggen in real assets. Onze visie is om onze steden toekomstbestendig te maken door betere connectiviteit, mobiliteit en stedelijke leefbaarheid te realiseren. Dit doen we door middel van investeringen in heel Europa in moderne, betaalbare woningen, communicatie-infrastructuur en parkeergarages. Onze beleggingsfilosofie wordt gedragen door de aanhoudende urbanisatie om ons heen en de noodzaak om de moderne behoeften van stedelijke gebieden te faciliteren. Op deze manier leveren we een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van het moderne leven.

Wij beheren € 1,9 miljard aan beleggingen verdeeld over zes sectorgerichte fondsen en drie individuele institutionele mandaten. Met de steun van onze aandeelhouder Commonwealth Investments, streven wij onze strategie en toekomstige groeiambities na in een wereld die steeds meer verbonden wordt.

Delabie

Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1928 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niet huishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.

Edge Olympics

Edge Olympic brengt de nieuwste onderzoeks- en technische innovaties op het gebied van gezondheid en welzijn samen en is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. Het gebouw is de eerste in Nederland die de WELL Core & Shell Platinum-certificering heeft ontvangen en is nu ook de eerste ter wereld die een Platinum WELL-certificering heeft gekregen via de WELL V2-pilot voor het hoofdkantoor van EDGE. Daarnaast heeft EDGE Olympic een Energielabel A en een BREEAM Excellent certificering.

Bedrijven waarmee Edge Olympics projecten mee uitvoert zijn onder andere Microsoft,  Ledger Leopard en Ebbinge.

EW Facility Services

EW Facility Services wilt het beste schoonmaakbedrijf in Nederland zijn. Met zijn Hospitality Factor maakt EW Facility Services het verschil. Vanuit ons hospitality DNA, onze wendbaarheid én onze betrouwbaarheid maken we grote impact op de beleving van onze opdrachtgevers. Impact maken we ook met ons duurzaamheidsbeleid. Gebruikmakend van onze kracht als vooraanstaand facilitair dienstverlener streven wij heldere doelstellingen na met een positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Onder afnemers van diensten van EW Facility Servers zijn onder andere de Rabobank, Het Concert Gebouw en Holland Casino.

De diensten die EW Facility Services levert zijn onder andere:

Brains for Buildings

Brains for Buildings is een meerjarig project gericht op het ontwikkelen van methoden om big data van slimme meters, gebouwbeheersystemen en het Internet of Things-apparaten te benutten, het energieverbruik te verminderen, het comfort te verhogen en flexibel te reageren op gebruikersgedrag en lokale vraag en aanbod van energie en besparen op onderhoudskosten van de installatie. Dit zal gebeuren door de ontwikkeling van snellere en efficiëntere modellen en algoritmen door machine learning en kunstmatige intelligentie. Het project is afgestemd op bestaande gebouwen zoals commerciële en institutionele gebouwen.

 

De ambities van het Brains for Buildings is een operationele kunstmatige intelligentie te creëren die gebouwen helpt  om de transitie naar energiezuinige en flexibele gebouwen te realiseren.

Brains for buildings wilt dit bereiken door de volgende doelen te behalen:

De ambitie van dit project is het ontwikkelen van:

– slimme monitoring en besturing van gebouwen en installaties, resulterend in 20-30% reductie in energieverbruik & lagere onderhoudskosten

– het vergroten van de beheersbare energieflexibiliteit in gebouwen, toegepast op multi-commodity gebouwen.

Gevalideerde prototypes van datagedreven en gebruikersgerichte gebruikersinterfaces die bijdragen aan gebruikerscomfort, gezondheid en welzijn.

Gestandaardiseerde Smart Readiness Indicator (SRI) en quick-scan

Methoden, richtlijnen en standaarden voor data-integratie voor slimme gebouwinfrastructuur, met bijbehorend open dataplatform

Een leergemeenschap om kennis te delen/uit te wisselen over zelflerende software voor slimme gebouwen en de koppeling met smart grid