Brukoo Dakbeheer

Brukoo Dakbeheer is een landelijk opererend dakbedekkingsbedrijf. Het is een jong bedrijf, maar onze medewerkers hebben hun sporen in de branche reeds decennia verdiend. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en bestaan o.a. uit vastgoedeigenaren en -beheerders, VvE’s en -beheerders, zorginstellingen, woningcorporaties en aannemers.

Brukoo richt zich op zowel de renovatie- als nieuwbouw markt, waarbij het de filosofie is onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Voor het gehele traject bent u bij ons aan het goede adres. Door samenwerkingen met diverse partijen vindt u bij ons alles onder één dak. Als het nodig is schakelen we snel tussen verschillende disciplines. Alles voor het beste resultaat en gegarandeerde kwaliteit op lange termijn.

DIENSTEN

U kunt bij ons terecht voor alle disciplines, die behoren bij het platte- en licht hellende dak. Variërend van het oplossen van een lekkage tot en met een grootschalige en complexe renovatie van uw dak.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in de volgende disciplines:

Of het nu om bitumineuze- of kunststof daken gaat, wij werken alleen met A-merken en A-kwaliteitsproducten. Op deze producten zit dan ook een productgarantie van 10 jaar. De materialen die we gebruiken kunnen echter nog zo goed zijn, als deze niet worden verwerkt door een vakman, is het eindresultaat nog steeds twijfelachtig. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de huidige normen op het gebied van warmte- en windweerstand, richtlijnen voor ontwerp en uitvoering van (bitumineuze- en kunststof) dakbedekkingsconstructies en -systemen (BRL 4702), alsmede NEN 6050. Wij geven dan ook 10 jaar volledige garantie op onze werkzaamheden.

Poelmann van den Broek Advocaten.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Prominus

Voorheen bekend als HCI Real Estate Management B.V., Prominus is al ruim 16 jaar actief in het vastgoedbeheer in Nederland en bestaat uit een select team van professionals. Een team dat goed samenwerkt. Ziet mogelijkheden, kansen en onmogelijkheden. We gaan altijd een stap verder om de kwaliteit en continuïteit van ons werk te kunnen garanderen.

Als het om onroerend goed gaat, volgen we de filosofie: “Er zijn niet zoiets als kleine dingen, alleen grote kansen.” Zo hebben we in het verleden al meerdere malen grote en kleine huurders voor onze opdrachtgevers weten te behouden.

Uiteraard houden wij volledig rekening met de verwachtingen en eisen van uw controlling afdeling. Wij realiseren koppelingen met uw administratie. Uw grootboek is hierin leidend. In samenwerking met uw externe accountant zijn wij in staat om bijvoorbeeld binnen de “beurstermijn” cijfers door te geven. Zo resulteert interne zorg in externe kwaliteit. Wij zorgen voor optimalisatie en snelheid, waarbij efficiëntie en vooruitgang de “key process makers” zijn.

Delabie

Georges DELABIE, sanitaire groothandelaar in Parijs, neemt in 1928 de leiding over een gieterij in Friville, gelegen aan de Somme. Hier ontwikkelt hij hoofdzakelijk kranen en vloerhevels voor badkamers en keukens.
De volgende generaties streven steeds naar een groei van het familiebedrijf, maar willen de identiteit van het merk en de uitmuntende kwaliteit bewaren.
DELABIE beslist al snel de huishoudelijke markt achter zich te laten en zich te positioneren als specialist voor de publieke gebouwen. Ook vandaag is dit nog steeds de hoofddoelgroep.
De investeringen in Onderzoek en Ontwikkelingen zorgen er na verloop van tijd voor dat het merk staat voor hoogstaande kwaliteit. In minder dan een eeuw wordt DELABIE een onmiskenbare speler in de niet huishoudelijke markt van sanitair.
De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden.

Edge Olympics

Edge Olympic brengt de nieuwste onderzoeks- en technische innovaties op het gebied van gezondheid en welzijn samen en is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. Het gebouw is de eerste in Nederland die de WELL Core & Shell Platinum-certificering heeft ontvangen en is nu ook de eerste ter wereld die een Platinum WELL-certificering heeft gekregen via de WELL V2-pilot voor het hoofdkantoor van EDGE. Daarnaast heeft EDGE Olympic een Energielabel A en een BREEAM Excellent certificering.

Bedrijven waarmee Edge Olympics projecten mee uitvoert zijn onder andere Microsoft,  Ledger Leopard en Ebbinge.

EW Facility Services

EW Facility Services wilt het beste schoonmaakbedrijf in Nederland zijn. Met zijn Hospitality Factor maakt EW Facility Services het verschil. Vanuit ons hospitality DNA, onze wendbaarheid én onze betrouwbaarheid maken we grote impact op de beleving van onze opdrachtgevers. Impact maken we ook met ons duurzaamheidsbeleid. Gebruikmakend van onze kracht als vooraanstaand facilitair dienstverlener streven wij heldere doelstellingen na met een positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Onder afnemers van diensten van EW Facility Servers zijn onder andere de Rabobank, Het Concert Gebouw en Holland Casino.

De diensten die EW Facility Services levert zijn onder andere:

Brains for Buildings

Brains for Buildings is een meerjarig project gericht op het ontwikkelen van methoden om big data van slimme meters, gebouwbeheersystemen en het Internet of Things-apparaten te benutten, het energieverbruik te verminderen, het comfort te verhogen en flexibel te reageren op gebruikersgedrag en lokale vraag en aanbod van energie en besparen op onderhoudskosten van de installatie. Dit zal gebeuren door de ontwikkeling van snellere en efficiëntere modellen en algoritmen door machine learning en kunstmatige intelligentie. Het project is afgestemd op bestaande gebouwen zoals commerciële en institutionele gebouwen.

 

De ambities van het Brains for Buildings is een operationele kunstmatige intelligentie te creëren die gebouwen helpt  om de transitie naar energiezuinige en flexibele gebouwen te realiseren.

Brains for buildings wilt dit bereiken door de volgende doelen te behalen:

De ambitie van dit project is het ontwikkelen van:

– slimme monitoring en besturing van gebouwen en installaties, resulterend in 20-30% reductie in energieverbruik & lagere onderhoudskosten

– het vergroten van de beheersbare energieflexibiliteit in gebouwen, toegepast op multi-commodity gebouwen.

Gevalideerde prototypes van datagedreven en gebruikersgerichte gebruikersinterfaces die bijdragen aan gebruikerscomfort, gezondheid en welzijn.

Gestandaardiseerde Smart Readiness Indicator (SRI) en quick-scan

Methoden, richtlijnen en standaarden voor data-integratie voor slimme gebouwinfrastructuur, met bijbehorend open dataplatform

Een leergemeenschap om kennis te delen/uit te wisselen over zelflerende software voor slimme gebouwen en de koppeling met smart grid

Sto Isoned

Bewust bouwen met Sto.

Als gevelspecialist bouwt Sto al 60 jaar aan een mooiere en energiezuinige gebouwvoorraad, wereldwijd. In nauwe samenwerking met onze partners ontwikkelen wij innovatieve gevelisolatiesystemen, waarbij we ook de balans tussen ecologie en economie niet vergeten. Bouwen met Sto betekent duurzaam bouwen en renoveren. Bewust bouwen.

 

Ook in Nederland is Sto al jaren actief. Eind jaren ’70 verkocht Jan van Wijk thermische isolatie systemen onder de ISPO-vlag. Later zou ISPO overgaan in Isoned. In 2002 fuseerden Sto en ISPO, waaruit het huidige Sto Isoned is ontstaan. Sto is inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van gevelisolatie. Ook in Nederland.

Als partner van woningcorporaties, architecten, huiseigenaren en vastgoedinvesteerders ondersteunen wij hen in de realisatie van een esthetische en energetische upgrade van de Nederlandse vastgoedvoorraad. Daarbij geloven wij in de kracht van vakkundige ondernemers om dit te realiseren. Als vernieuwer in de schilders- en stucadoorsbranche voorzien wij deze professionals van innovatieve producten en systemen.

Remeha

Remeha

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst.

Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Nederland en daar ver buiten

Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea Group. Andere merken zijn onder andere Baxi, De Dietrich, Brötje Heizung en Chappée. De merken versterken elkaar op het gebied van onderzoek, technologie, markten en innovatie.

Dankzij de lokale vestigingen in vrijwel alle Europese landen kan BDR Thermea Group snel inspelen op de veranderende behoeften in de markt.

BDR Thermea Group in Apeldoorn is met 6.500 medewerkers actief in ruim 100 landen.