Situatie Kantoor renovatie

Met deze berekening kunt u eenvoudig een goede indicatie krijgen met welke kosten u rekening dient te houden zodra u de inrichting van een kantoorruimte gaat aanbrengen / renoveren. Geef aan om hoeveel vierkante meter het gaat en ga vervolgens verder naar stap 2.

Schets uw situatie door de schuifjes aan te passen. Gebruik de navigatie rechts om verder te gaan naar de volgende stap.

Aantal m2 1501
Renovatie oppervlakte

Renovatie

Scheidingswanden Glas

Gaat u veel scheidingswanden van glas toepassen dan kunt u deze aanvinken. Is het incidenteel dan raden wij aan deze niet te selecteren. Vink maximaal 1 optie aan met betrekking tot de scheidingswanden.

Scheidingswanden Dicht

Gaat u veel dichte scheidingswanden toepassen dan kunt u deze aanvinken. Is het incidenteel dan raden wij aan deze niet te selecteren. Vink maximaal 1 optie aan met betrekking tot de scheidingswanden.

Electra en Data aanpassen/aanleggen

elektra en data aanpassen/aanleggen info: vink deze optie aan indien u ook de elektrotechnische installatie en data netwerk gaat aanpassen of aanleggen.

Verlichting vervangen

Dit betreft het vervangen van de complete verlichtingsinstallatie. Uitgangspunt zijn standaard LED Panelen.

Klimaatinstallatie aanpassen

als u nieuwe scheidingswanden gaat plaatsen dan moet veelal de klimaatinstallatie aangepast worden d.m.v. het opnieuw inregelen en rooster verplaatsen.

Klimaatinstallatie nieuw

Indien u een complete nieuwe klimaatinstallatie wenst aan te liggen kunt u deze optie aanvinken.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan op basis van uw berekening. De gewenste diensten worden meegestuurd met uw aanvraag, die discreet door onze partners wordt behandeld. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overzicht

Soort rekentool Kantoor renovatie
Aantal m21501
Renovatie oppervlakte
Scheidingswanden Glas
Scheidingswanden Dicht
Electra en Data aanpassen/aanleggen
Verlichting vervangen
Klimaatinstallatie aanpassen
Klimaatinstallatie nieuw

Uw gegevens

Stap 2 van 4

Uw berekening

2.000 Rekentool Kantoor renovatie

per maand