Skip to content

Zync Laadpalen

ZYNC, een onafhankelijke partij in de wereld van de elektrische laadpalen. Een wereld die continu beweegt, verandert en nooit stilstaat. Ook de wetgeving en regels met betrekking tot elektrisch rijden veranderen continu. Evenals het aanbod van elektrische auto’s en elektrische laadpalen. Zync probeert hier duidelijkheid over te scheppen en deze duidelijkheid te vertalen naar technisch hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en bovendien zeer fraai ogende laadpalen. ZYNC staat in contact met de beste fabrikanten van laadpalen, en in samenwerking met deze marktleiders bieden ze een selectief maar absoluut top assortiment aan.

ZYNC houdt van persoonlijk contact, en horen graag aan wat voor vragen of wensen u heeft. Nadat zij weten wat u belangrijk vindt, zijn ze in staat om snel te handelen en te bieden waar u naar opzoek bent. Service staat hoog bij ons in het vaandel, dus u krijgt bij ons vrijblijvend advies of een offerte op maat. Ook voor montage kan u bij ons terecht. Deze installaties worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmannen met passie voor hun werk. Garantie is altijd 24 maanden en binnen 24 uur kunnen zij bij u op de stoep staan als de situatie daarom vraagt. Ook een vrijblijvend bezoek en gesprek bij u thuis of bij uw bedrijf gaan zij niet uit de weg.

Het team van ZYNC bestaat uit een paar jonge ondernemers die zich jaren in de markt verdiept, of gewerkt hebben. De passie voor elektrisch rijden is groot, en dat stralen zij ook uit. Een emissievrije toekomst, en daaraan bijdragen, daar werken wij elke dag hard voor. Wij willen het elektrisch rijden, en dan met name het opladen van uw elektrische auto, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Zync Laadpalen

logo_vierkant
Adres
Tielsestraat 92-A
Plaats
Opheusden
Postcode
4043 JT
Telefoonnummer
085 060 88 04

Producten van Zync Laadpalen

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.