Skip to content

WPR

Waaijer Projectrealisatie ontwikkelt, zelfstandig of in samenwerking met partners, binnenstedelijke projecten die zich onderscheiden in vormgeving en kwaliteit. Zij bieden expertise, daadkracht en klantgerichtheid. Hiermee creëren zij meer waarde voor de eigenaar, gebruiker en directe omgeving van onze projecten.
Waaijer Projectrealisatie ontwikkelt veelal (complexe) binnenstedelijke projecten. Opgaven die zij, zelfstandig of in samenwerking met partners, op een creatieve manier en met beide handen oppakken. Elk project wordt vanuit een klein team door één persoon aangestuurd. Die persoon is voor de opdrachtgever hét aanspreekpunt tijdens het gehele proces. De korte communicatielijnen en daadkrachtige aanpak zorgen ervoor dat zij projecten realiseren conform de gemaakte afspraken. “U wordt als opdrachtgever vanaf het begin af aan bij de ontwikkeling betrokken. Door tijdens dit proces geen concessies te doen in onze keuzes, ontwikkelen wij projecten die zich onderscheiden in vormgeving en kwaliteit. Hiermee creëren wij meer waarde voor onze opdrachtgevers.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met WPR

share
Adres
Sionsstraat 9
Plaats
Voorburg
Postcode
2270 AD
Telefoonnummer
070 300 1000

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.