Skip to content

Wits

Onderhoud van uw vastgoed is de specialiteit van Wits. Met een prominente plek bij ons denk- en uitvoerend werk voor de behoeftes van bewoners/gebruikers. Wits Vastgoedonderhoud Nederland is een bedrijf dat met veel plezier en aandacht in opdracht van professionele partijen haar kennis en vakmanschap inzet voor onderhoud, verbetering en verduurzaming. Wits heeft een landelijke dekking en een sterke regionale verankering.

Alles wat ze bij Wits doen, gebeurt met aandacht. Dat zit in het DNA, het is wie ze zijn. En daar zijn ze trots op. Ze voeren het werk zorgvuldig uit, om de kwaliteit te bewaken. Door te verdiepen in vraagstukken zoals duurzaamheid, overlast en sociale ontwikkelingen als Wits zijnde, komt Wits tot innovatieve oplossingen die goed zijn voor opdrachtgevers èn de gebruikers van het vastgoed.

Het familiebedrijf Wits is in 2008 overgenomen door het toenmalig management van de diverse vestigingen. Het zijn 8 zelfstandige familiebedrijven, die m.b.v. een samenwerkingsovereenkomst gezamenlijk Wits Vastgoedonderhoud Nederland vormen. Zij delen onderling kennis over het vak, financiële inzichten (benchmark) en dragen samen innovaties, zodat ze met elkaar toegang hebben tot een grote kennisbron. Kortom; elk individueel Wits bedrijf heeft individueel toegang tot een landelijke partner van middelgrote omvang én kan direct putten uit het team van vakmensen, Best Practises en Innovatieproeftuinen binnen de gehele groep. Door deze bundeling van krachten heeft Wits op ieder project een deskundig antwoord. Ook de familiewaarden zijn altijd overeind gebleven; ze zetten de deur open voor een ieder, zijn loyaal en betrokken, zorgen voor elkaar en gaan met fatsoen met elkaar om. Daarom kunnen ze met recht zeggen dat ketensamenwerking in het bloed zit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Wits

wits-1
Adres
Keienbergweg 35
Plaats
Amsterdam
Postcode
1101 EX
Telefoonnummer
020 631 09 83
Website
www.wits.nl

Producten van Wits

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.