Skip to content

Vink Installatie Groep

Als totaalinstallateur bieden zij u vanzelfsprekend een compleet pakket. Van klimaat- en sanitaire installaties tot elektrotechniek, service en onderhoud. Daarnaast leveren zij duurzame technieken. Bij Vink Installatie Groep werken ruim 160 deskundigen dagelijks aan uiteenlopende projecten. Van het eerste advies tot het ontwerp, de installatie en het onderhoud van systemen. Zij kunnen een totaaloplossing leveren maar u kunt uiteraard ook gebruik maken van onze aparte diensten.

Vink garandeert u uiterst vakkundige installaties met servicegericht onderhoud. Haar gespecialiseerde medewerkers zijn exact op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en adviseren u graag over het gebruik van de nieuwste technieken en duurzame en energiebesparende installaties. Kiest u voor Vink Installatie Groep, dan kiest u voor een deskundige partner die met advies op maat aan al uw wensen tegemoetkomt.

Vink Installatie Groep werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zij doen nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen, de industriële sector en de particuliere sector.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Vink Installatie Groep

download
Adres
Veenderveld 13
Plaats
Roelofarendsveen
Postcode
2371 TS
Telefoonnummer
071 3320110

Producten van Vink Installatie Groep

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.