Skip to content

Via Certus

Veiligheid, gezondheid en milieu “een verantwoordelijkheid voor mens in de bebouwde omgeving”. Regel het gemakkelijk via Certus.

Certus is als een rots in de branding. Wij leggen de focus op zekerheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid en gezondheid van uw mensen, gebouwen en het milieu. Wij nemen graag u die zorg uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met dat waar u goed in bent.

Veiligheid, gezondheid, en milieu is niet iets waar ieder uur bij stil wordt gestaan, maar wat wel iedere seconde van groot belang is. Dat de verantwoordelijkheid geregeld is, is iets wat in Nederland als vanzelfsprekend beschouwd wordt, maar dat is het niet.

Door de inzet van mens en techniek neemt Certus u zoveel mogelijk werk uit handen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Een Alles-in-1 aanpak: van een RI&E, de risicoanalyse, een plan van aanpak, de uitvoer van maatregelen tot het bieden van nazorg en beheer met behulp van het zekerheidspakket. Wij bieden graag zo vroeg mogelijk die helpende hand. Want voorkomen is beter dan genezen.

Het is moeilijk om overzicht te houden door alle veranderingen in de wet- en regelgeving. Het is daarom geen wonder dat u daarbij zaken over het hoofd ziet. En een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van onafhankelijke expertise voor de kwaliteit, gezondheid, veiligheid en het milieu. Een intermediair die alles regelt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Via Certus

Adres
Oude Postweg 123
Postcode
7557 DC
Telefoonnummer
+31 74 34 90 740

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.