Skip to content

Vendor

Op tal van onze toiletmomenten zijn we niet thuis, maar elders zoals aan het winkelen, op het werk, op school of aan het genieten van een avondje uit. Het zijn die momenten buitenshuis dat Vendor het verschil maakt. Want treft u een toiletruimte met de slimme producten van Vendor, dan bent u verzekerd van een gegarandeerde beschikbaarheid van handdroging, toiletpapier, zeep en een aangename geur.

Het ultieme doel van Vendor is van elk toiletbezoek een happy moment maken. Zij vinden dat iedereen op elk moment moet kunnen genieten van een ontspannen en prettig toiletbezoek. Ongeacht het aantal mensen dat – soms in korte tijd – het toilet gebruikt, zijn klanten en hun toiletbezoekers verzekerd van slimme, kwalitatieve producten, excellente service en een frisse toiletruimte. Kortom, een positieve beleving.

Met meer dan 200 medewerkers ontwikkelt en produceert Vendor in eigen beheer een totaalpakket van onder meer slimme handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissingssystemen en toiletbrilreinigers. Dankzij de eigen voorraad kunnen ze een snelle levering in meer dan 30 landen garanderen: rechtstreeks via onze dienstverleners of via één van onze partners. Bezorging vindt plaats tot in de voorraadkast. En heeft u Vendor nodig, dan zijn zij 7 dagen in de week bereikbaar. Het gewone doen ze namelijk ongewoon goed. Verwachtingen overtreft Vendor graag: met een goed advies, een dienst, een verrassing of een lach. Ze werken hard, altijd met oog voor elkaar en maken tijd voor ontspanning en persoonlijke aandacht.

Happy, dat is de drijfveer. Happy is meer dan tevreden. Meer dan blij. Al bijna 60 jaar zetten ze dat extra stapje voor de klant en de toiletbezoeker, die zich verzekerd weet van een schoon en hygiënisch toilet, een frisse geur en schone, droge handen. Zo is en blijft een Vendor-moment een happy moment.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Vendor

71871825_2464464630301315_4237860160996900864_n
Adres
Persephonestraat 38
Plaats
Tilburg
Postcode
5047 TT
Telefoonnummer
0800 0448

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.