Skip to content

VDL Steelweld Parkeersystemen

Ruimtebesparende oplossingen is een van de sleutelwoorden bij het tekort aan ruimte. Het tekort aan parkeerplaatsen op de juiste plaats en tijd is misschien wel het meest sprekende voorbeeld hiervan. Goede parkeervoorzieningen zijn onontbeerlijk voor de vitaliteit van onze samenleving. Door de toepassing van moderne technologie is het mogelijk meerdere auto’s op één parkeerplek te stallen.

VDL Steelweld Parkeersystemen is gespecialiseerd in het oplossen van parkeerproblemen, bijvoorbeeld bij een tekort aan parkeerplaatsen of bij gebrek aan ruimte. Het uitgebreide productengamma mechanische parkeersystemen van VDL Steelweld Parkeersystemen maakt dat voor elke situatie de juiste oplossing geboden kan worden.

Naast de nodige expertise op het gebied van vol- en semi- automatische parkeersystemen dragen wij zorg voor het complete traject: advisering, levering, montage, onderhoud en service. De engineers van VDL Steelweld Parkeersystemen worden dagelijks geconfronteerd met de meest uiteenlopende parkeervraagstukken. Hun jarenlange ervaring kan een waardevolle aanvulling zijn in uw proces van besluitvorming.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met VDL Steelweld Parkeersystemen

VDL Steelweld Parkeersystemen
Adres
Terheijdenseweg 169
Plaats
Breda
Postcode
4825 BJ
Telefoonnummer
076 579 27 17

Producten van VDL Steelweld Parkeersystemen

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.