Skip to content

Vattenfall

Vattenfall zorgt voor de energie van Nederland. Op zo’n 2 miljoen adressen leveren ze stroom, warmte, kou en gas. Bij mensen thuis, bij bedrijven en bij de overheid. Vattenfall werkt hard aan hun ambitie: binnen één generatie fossielvrij.

Met elkaar wekken we in ons land simpelweg nog niet genoeg op om alle scholen, ziekenhuizen, overheden, bedrijven en huishoudens van groene energie te voorzien. Daarom hebben wij 100% groen vertaald naar een eerlijke ambitie: binnen één generatie fossielvrij. Want ook groene energie moet betrouwbaar en betaalbaar blijven.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Natuurlijk, door zon-, water- en windenergie op te wekken komen we een heel eind, maar Vattenfall gaay verder. Door bijvoorbeeld ook huizen te verwarmen met restwarmte uit de haven. Door met de GreenBattery duurzame energie te leveren op plekken waar geen netwerk is, bij sportevenementen, op festivals. Door duizenden laadpalen in de grond te slaan. En door via de smartphone kosteloos energiescans bij jou thuis uit te voeren, met persoonlijke bespaartips als resultaat. Het helpt allemaal. De groenste energie is tenslotte nog altijd de energie die we niet verbruiken.

Een flinke ambitie maak je als energieleverancier niet in je eentje waar. Dus sluiten ze partnerships met bedrijven binnen en buiten de energiebranche. Alles is mogelijk. Er zijn maar twee eisen: de samenwerkingen moet bijdragen aan de ambitie en van betekenis zijn voor de klanten.

Een gezin met opgroeiende kinderen in een oude boerderij heeft andere energiebehoeften dan een single ZZP’er in de binnenstad. En een tuindersbedrijf heeft weer een ander energiecontract nodig dan een ondernemer in het vastgoed.

Vattenfall biedt oplossingen waar u wat aan heeft: zo kunt u bij Vattenfaal uw factuur betalen wanneer het uitkomt, bieden ze fiscale hulp bij teruggave voor tuinders en komen ze vastgoedondernemers tegemoet met een leegstandscontract.

Natuurlijk zorgen ze ook voor keuze in ons energieaanbod: kiest u voor groen, of nog even voor grijs, wil je korting of een mooi welkomstcadeau, overweeg je misschien zonnepanelen op het dak, wil je ze dan kopen of huren? – bij Vattenfall kan het allemaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Neem contact op met Vattenfall

vattenfall-energie-aanbieding-640x480
Adres
Hoekenrode 8
Plaats
Amsterdam
Postcode
1102 BR
Telefoonnummer
0900 0808

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang tevens een gratis magazine!

Tip onze redactie

OG Wijzer werkt graag met u samen. Heeft u nieuws of persberichten? Tip dan onze redactie.

Wilt u een persbericht naar onze redactie sturen? Vul onderstaand formulier in. De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden.